Kliknite ovdje za pretragu

Gdje obaviti montiranje vaših guma ?

Montiranje guma na naplatak obavlja se uz pomoć profesionalnih alata. Radi se o osjetljivoj operaciji koja zahtjeva posebnu obuku i opremu. Stoga je važno da to prepustite profesionalcima. Treba izdvojiti oko 10 do 15 minuta vremena i 10 do 25 eura kao trošak za montiranje po gumi.

Ne plašite se !

Korisnici koji po prvi put kupe na internetu gume često se plaše da će imati problema prilikom njihovog montiranja. Plaše se da će ih radionice odbiti ili loše primiti, što nije slučaj !

Prodaja guma putem interneta je postala uobičajena diljem Europe, te su automehaničari navikli da primaju i montiraju gume za korisnike. To je postala rutina, nema potrebe za nelagodom i strahom tim prije što i automehaničarske radnje žive od montiranja guma.

Gdje otići ?

  • Mi preferiramo partnere koje smo naveli na našoj stranici.

Trgovine gumama na internetu posjeduju mreže partnera koji montiraju gume i koji su navikli da primaju korisnike i obavljaju takve usluge za njih. Kada korisnik pošalje narudžbu, mehaničarska radnja primi poruku e-pošte koja ju obavještava da će uskoro primiti takve i takve gume za tog i tog klijenta. Po prijemu robe, automehaničarska radnja može stupiti u kontakt sa klijentom i dogovoriti sastanak kako bi montirali gume. Uobičajene cijene neke automehaničarske radnje se često ažuriraju i prikazuju na stranicama.

  • U nekoj automehaničarskoj radnji ili ovlaštenoj radnji koja nije naš partner.

Možete otići u neku automehaničarsku radnju da montirate gume koje ste kupili na internetu, uz uvjet da je ta radnja opremljena potrebnim materijalom. Cijena montiranja ovisi od centra u koji idete. Općenito ta cijena varira između 15€ i 25€ po kotaču, uključujući i balansiranje.

Neke automehaničarske radnje ili ovlaštene radnje će vam dodatno naplatiti ukoliko gume niste kupili kod njih. Najbolje je izbjeći takve radnje jer oni koji vam doista žele pomoći, neće vam ništa dodatno naplatiti.

  • Kod vaše kuće ili na vašem radnom mjestu : montiranje kod kuće

Već više godina, montiranje kod kuće je postalo uobičajeno, te korisnici na taj način mogu dobiti optimalnu i veoma fleksibilnu uslugu.

Prostim telefonskim pozivom možete dogovoriti sastanak sa monterom kod vas, na vašem radnom mjestu ili na bilo kojoj adresi koja vam odgovara na području djelovanja te mobilne postaje.

Posjedujemo mrežu mobilnih postaja na cijeloj teritoriji, koje su spremne da obave uslugu za vas. Cijena je ista kao što bi bila i da vi dolazite u našu ovlaštenu radnju ili automehaničarsku radnju.


Slobodni ste da gume koje ste kupili kod Gume Lider montirate gdje želite.